Parkeren

Het Chassé Hotel beschikt niet over een eigen parkeergelegenheid. Wij adviseren u om niet met de auto naar ons hotel te komen aangezien de parkeergelegenheid rondom het hotel zeer beperkt is. Daarnaast is het in Amsterdam gebruikelijk om te betalen voor het parkeren van de auto. Op de openbare weg kan dit een ‘dure’ aangelegenheid zijn. Daarom noemen wij hier een aantal goedkopere alternatieven:

  • Tegen een toeslag kunt u gebruik maken van de Valet Parking Service. Wij parkeren uw auto voor u en halen deze ook weer voor u op bij vertrek. U dient deze service voorafgaand aan uw komst bij ons te reserveren.
  • Het goedkoopste alternatief is gebruik te maken van de P+R regeling die de gemeente Amsterdam aan de bezoekers van de stad biedt. U parkeert aan de rand van de stad, tegen een zeer gunstig tarief en vervolgt uw weg naar de binnenstad met het openbaar vervoer. Wij adviseren u gebruik te maken van de P+R transferium Sloterdijk. Met tramlijn 12 stapt u uit op de tramhalte Admiraal de Ruijterweg en bevindt ons hotel zich in de Chasséstraat 62-64 (zijstraat van de Admiraal de Ruijterweg).
Chassé Hotel & Restaurant/Grand Café
Chasséstraat 64
1057 JJ Amsterdam
+31(0)20 2382300
info@chassehotel.com
Chassé Hotel heeft geen eigen parkeerplaatsen. Het hotel is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en wij adviseren u dan ook hier gebruik van te maken. Lees meer[>]